Axier.se

För bättre aktieaffärer

UTBILDNINGSPAKETET - TJÄNA PENGAR PÅ TEKNISK ANALYS !

Pris: 2.850 kr inklusive 6 lektioner om trading och teknisk analys, kursbok, kursmaterial och lunch.

Alla kan tjäna pengar på att handla aktier med hjälp av teknisk analys. Detta gäller för både dig som vill handla flera gånger om dagen och för dig som vill handla mer på avstånd på några dagars sikt.

Datum: 8 och 9 mars 2013
Tid: 09:15 – 15:45 
Plats: Stockholm (Hotell Terminus nere vid Vasagatan i Stockholm) 
Pris: 2850 kr inkl moms  

 

 

 

I detta utbildningspaket får du lära dig:
1. De grundläggande förutsättningarna för framgångsrik aktiehandel.
2. Förståelse för den livsviktiga riskhanteringen och” money management”.
3. Vilken inverkan de psykologiska aspekterna har för din framgång.
4. Hur man tolkar och använder sig av tekniska analysmodellerna.
5. Trading baserad på teknisk analys i realiteten – en träningsmodul.

Föredragshållare:
Per Stolt;

Per har tidigare arbetat som aktiemäklare, kapitalförvaltare och trader på bland annat Fischer Partners och Swedbank. Totalt har han 14 års erfarenhet från finansbranschen. Idag skriver Per i första hand våra tekniska krönikor för OMX och OMX-aktierna här på AXIER.SE.

Anmälning/ Frågor:

Efter att ett stort antal av våra kunder har hört av sig till oss på Axier och ställt frågan om vi inte kan hjälpa dem har vi valt att ordna två stycken kurstillfällen. 

Fredagen den 8 respektive lördagen den 9 mars 2013 kommer vi att anordna vår efterfrågade tradingkurs i Stockholm. Samma kurs både båda dagarna, välj den dag som passar just Dig bäst.


Ingår: Heldags utbildning med 6 lektioner, lunch, kaffe, studiebok, kompendium

•    Hur blir man framgångsrik på aktiehandel baserad på teknisk analys?
•    Hur hanterar man risk inom trading?
•    Vilka köp- och säljsignaler ger de vanligaste tekniska analysmodellerna?

På vår utbildningsdag kommer Du att få svaret på dessa frågor och mycket mer. Nu har Du chansen att lära dig grunderna för framgångsrik aktiehandelbaserad på teknisk analys samt aspekterna runt omkring. Vi kommer att hålla utbildningen i små grupper om max 10 personer per grupp och dag. Allt för att varje deltagare skall få ut så mycket som möjligt av denna dag, och även hinna ställa alla de frågor man vill. Se till att Du är en av de 20 personer som får chansen att vara med denna gång.

Utbildningen vänder sig till Dig som är intresserad av att öka dina chanser för att bli en vinnare på aktiemarknaden. Såväl nybörjare som veteraner kommer att lära sig nya saker under denna dag.

För den som vill sova över finns möjlighet till övernattning på hotell Terminus till mycket förmånliga priser. Bokning sker via mail till oss samt i mån av plats.

Utbildningen hålls av Per Stolt, som är teknisk analytiker här på Axier. Han har över 14 års erfarenhet av aktiehandel och över 20 års erfarenhet av teknisk analys. Per har tidigare arbetat som aktiemäklare, kapitalförvaltare och trader.

Under denna utbildningsdag kommer Du att få lära dig:
•    De grundläggande förutsättningarna för framgångsrik aktiehandel
•    Förståelse för den livsviktiga riskhanteringen
•    Vilken inverkan de psykologiska aspekterna har för din framgång.
•    Hur man tolkar och använder sig av tekniska analysmodellerna.
•    Trading baserad på teknisk analys i realitete n

Har du frågor, tveka inte att kontakta Per Stolt för att ställa frågor. Skicka ett mail redan i dag till per.stolt@axier.se


Anmäl dig redan idag då antalet platser är begränsat till 10 st per dag.

Avbokning går bra att göra ändra fram till 3 dygn innan. Förskottsbetalning och först till kvar är vad som gäller. Se till att detta tilfälle inte går Dig förbi.

Alla kan tjäna pengar på att handla aktier med hjälp av teknisk analys. Detta gäller för både dig som vill handla flera gånger om dagen och för dig som vill handla mer på avstånd på några dagars sikt.

Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax112.413342
HangSeng142.528388
OMX Stockholm 300.41672
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!