Axier.se

För bättre aktieaffärer

Ecoclime, bolagspresentation 4 december 2013

Emissionsaktuella Ecoclimes presenterade sig på den AktieTorgskväll som hölls den 4 december 2013 i Stockholm. Ecoclimes produkter förbättrar inomhusklimatet, arbetsmiljön och energieffektiviteten. Detta ger fastighetsägare som installerar Ecoclimes klimatsystem stora installations-, drift- och konkurrensfördelar. Och hyresgästerna får en bättre prestation med anställda som trivs på sin arbetsplats. 

Under presentationen berättar Lennart Olofsson mer om ett antal nya uppdrag som bolget är aktuella för och mer om framtiden. det frangick även att bolaget är aktuellt för det nya investeraravdraget.

Läs med om bolaget och den aktuella emissionen på www.tecknaemission.se

Kommentarer
Namn:
E-post:
Kommentar:
 
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax0.912991
HangSeng327.928487
OMX Stockholm 30211668
S&P 50012.92575
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!