Axier.se

För bättre aktieaffärer

Bli en Insider med Hotel Insider

Hotel Insider

Bli en Insider med Hotel Insider

Hotel Insider är en disruptiv internationellt skalbar hotellbokningstjänst, där kunden (privatpersoner eller företag) erbjuds bästa prisgaranti med efterföljande "cashback" vilket innebär att kunden får 8-20 % rabatt som kontant återbetalning efter hotellvistelsen. Hotel Insider vänder sig till privatpersoner och företag i Sverige såväl som internationellt. Hotel Insider har redan från start planerat för en internationell lansering och har således skapats för att enkelt kunna skalas upp och betjäna ett stort antal marknader i olika länder.

Bolaget, vars verksamhet är baserad i London under det brittiska Bolaget Hotel Insider PLC, har i dag 20 anställda. Utöver kontoret i London, där ledning sitter, har Bolaget kontor i Barcelona där utvecklings- och sälj-/marknadsföringteamet sitter och ett mindre administrationskontor i Dubai för redovisning och supporttjänster. Bolaget har vidare ett stort team med support och "content production" specialister i Manila.

Manilateamet arbetar med att producera hotellprofiler och annan "content" till Bolaget och kommer att leverera 24/7 "travel concierge" tjänster for betalande medlemmar. Läs mer om Bolagets verksamhet på sid. 7 i memorandumet

Arbetet med utveckling och innehåll på de digitala plattformarna, iOS App och Webb, fortlöper. Bolaget, vars plattform nu är lanserad, har i dagsläget ca 10 000 hotell att erbjuda. Nästa steg i den digitala utvecklingen är fortsatt förbättring av teknik och innehåll på plattformarna tills dess att Bolaget etablerat en kommersiell verksamhet. En Android version av appen förväntas lanseras innan utgången av 2018 och ett flerspråksval under 2019. Bolaget avser i ett senare skede vidareutveckla ett blockchainbaserat boknings- och betalningssystem, skapat för att förenkla och sänka kostnaderna för hotellägare och hotellgäster vid reservationer, bokningar och betalningar.

List

Insider

Koden INVESTOR ger dom 3 mnd gratis Insider subscription

Framtidsutsikter

Vi siktar på att över 1 miljon resenärer kommer migrera till Hotel Insider under de kommande åren. Detta kanske låter kaxigt, men vem skulle inte vilja migrera till det bästa hotell-rewardprogrammet i världen?

Vi tror på fullständig pristransparens, något vi upptäckt inte finns i överflöd. Det är många av oss som lockats av erbjudanden som 60 % rabatt, bara 3 rum kvar, 20 personer kollar på detta hotell, populärt hotell, prisgaranti, var 10 natt gratis, 10 % rabatt på utvalda hotell.

De befintliga bokningsplattformarna har uppfunnit den ödmjuka vetenskapen att på kreativa sätt få oss på kroken, till exempel genom att presentera säsongsvariationer i priser som rabatter och ge oss intrycket av att andra personer precis har gjort sitt livs bästa affär. Inte ens "bästa prisgarantier" går att lita på längre då de större aktörerna chansar på att vi inte ska göra anspråk på mellanskillnaden och därför tar ut extra avgifter då och då. Det finns många andra exempel på strategier som ska få oss att tro att vi gjort en bra affär. Verkligheten är ofta en annan.

pil Ladda ned memorandum
pil Teckna Dig för aktier
pil Läs Teasern
pil Läs mer på Hotel Insider hemsida

Erbjudandet i sammandrag

Emissionsbelopp: 7,4 Mkr
Antal aktier i emissionen: 9 300 000 aktier
Pre-money värdering: 23,8 Mkr
Pris per aktie: 0,8 kronor
Teckningstid: 2018-06-02 - 2018-09-14
Likviddag: Enligt avräkningsnota.
Handel i aktien: Aktien är onoterad.
Tilldelning: Vid överteckning beslutar styrelsen om tilldelning.

Teckna dig

Hotel Insider är den första oberoende internationella hotell- och reseplattformen att utmana allt detta. Vi erbjuder våra medlemmar samma pris som på hotellets officiella hemsida, utan några dolda avgifter! Utöver detta erbjuder vi våra medlemmar återbäring om 8-20 %, vilket helt enkelt är provisionen som annars hade betalats ut till bokningsportalen. Medlemmar hos Hotel Insider betalar alltså listpriser, något som vanligtvis endast erbjuds professionella resebyråer. Vi vill ständigt höja värdet på vår service och ge tillbaka mer till våra medlemmar.

Telefon

Den digitala marknaden för resor förväntas växa med 29,8 % från 2017 till 2020, den genomsnittliga årsvisa tillväxten från 2014 till 2020 förväntas uppgå till 9,6 %.

Industrin har mer eller mindre sett likadan ut sen vi började utveckla vår idé. Trots att vi under fyra år har utvecklat vår tjänst har vi fortfarande inte sett några andra aktörer som förändrat industrin. Det kanske inte är så konstigt eftersom de större aktörerna gör allt för att hålla konkurrenter utanför. Det finns endast ett fåtal plattformar som utmanat, ofta specialiserade på något som sista-minuten resor eller exklusiva resmål/skräddarsydda resor.

De höga ingångsbarriärerna i industrin beror till stor del på den prestation som krävs för att bygga en teknisk konkurrenskraftig plattform som alltid kan leverera transparenta priser. Utmaningen ligger i hur hotellen hanterar utbud och pris, samt den infrastruktur som idag finns uppbyggd kring detta. Det finns även andra utmaningar som till exempel hur provisioner betalas mellan olika aktörer.

Samtidigt som vi har en industri obenägen att förändras ser vi en ökning i antalet resor som genomförs och hotellnätter som bokas. Med andra ord, industrin förväntas växa, inte minst i och till utvecklingsländer. Globalt sett har efterfrågan på hotell i lyx- och ultralyxsegmentet stigit kraftigt1. Hotel Insider arbetar för att ständigt vara ett ledande alternativ i denna utveckling och alltid erbjuda det bästa reward-programmet. Detta samtidigt som vi aktivt arbetar för bra samarbeten med hotellen för att på så sätt skapa värde i hela kedjan.

Vi på Hotel Insider är en målinriktad grupp av resefantaster och tech-nördar som ser det som vår plikt att kunna erbjuda en plattform som levererar på de höga förväntningar som ställs på den tredje-generationens hotellplattform. Vi ser också med spänning fram emot vad blockchainteknologin kan göra för vår plattform och industrin.

Mina förhoppningar är att en nyemission med efterföljande notering skapar ett intresse för vår tjänst och samtidigt ger oss utrymme i utvecklingen mot att bli resenärers förstaval. Det finns mycket att förbättra på både resenärens och hotellets sida. Hotel Insider är i en bra position att lösa dessa problem.

VD
Thomas Steen

Disclaimer
Utskicket görs i samarbete med Hotel Insider Plc. Notera att den service Axier.se tillhandahåller för emissioner enbart är av administrativ karaktär. Axier.se kan därför varken garantera riktigheten i den information som finns i prospekt eller i andra beskrivningar om och kring emitterande bolag och program eller hållas som ansvarig för desamma. Det är därför viktigt att du själv läser igenom prospektet och andra eventuella beskrivningar för att skapa dig en egen uppfattning av om du ska investera i bolaget eller inte.
Facebook Besök oss på Facebook
Kommentarer
Namn:
E-post:
Kommentar:
 
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax00
HangSeng00
OMX Stockholm 3000
S&P 50000
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!