Axier.se

För bättre aktieaffärer

Axier träffar Ecoclimes grundare, video

Axier har träffat emissionsaktuella Ecoclimes grundare, Lennart Olofsson som redan tidigare har lyckets med att driva upp företag. Han var bland annat en av grundarna till Duroc och har nu bestämt sig för att ta nästa projekt till börsen, denna gång är det Ecoclime som genomför en n nyemission inför sin listning på AktieTorget.

Ecoclimes produkter förbättrar inomhusklimatet, arbetsmiljön och energieffektiviteten. Detta ger fastighetsägare som installerar Ecoclimes klimatsystem stora installations-, drift- och konkurrensfördelar. Och hyresgästerna får en bättre prestation med anställda som trivs på sin arbetsplats. 

Under presentationen berättar Lennart Olofsson mer om ett antal nya uppdrag som bolget är aktuella för och mer om framtiden. det frangick även att bolaget är aktuellt för det nya investeraravdraget.

Läs med om bolaget och den aktuella emissionen på www.tecknaemission.seKommentarer
Namn:
E-post:
Kommentar:
 
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax-28.812444
HangSeng119.624698
OMX Stockholm 30-3.31617
S&P 5002.62390
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!