Axier.se

För bättre aktieaffärer

Beställ abonnemang, kontantkort eller pay-per-view

Abonnemang

Val Betalperiod

Teknikpaketet
Rabatterad multitjänst med tillgång till allt i analysväg (UTOM OMX intraday) som finns inom ramen för Axier.se. Inkluderar tjänsterna Teknisk-, Statistisk- samt Fundamental Analys. Kort och gott: Det mesta och det bästa till ett oslagbart pris!

Teknisk Analys
Vår tradinganalys med fokus på mest omsatta listan och OMX och med frekventa analyser av likvida aktier från andra listor.

Veckosvingen
Index och aktieanalyser för Dig som gillar Swingtrading (handel som bygger på positionstagning med tidsperspektiv på allt från ett par dagar till ett par veckor). Tjänsten utgår ifrån historiska mönster och bygger på statistiska samband.

Fundamental analys
Analystjänst för Dig som ser på Dina placeringar på något längre sikt än ett par veckor. Fundamental Analys är en tjänst som belyser mindre vanligtvis underanalyserade bolag med tilltalande värderingar.

Kursuppdatering (anmälan via Stockletter.se) med dagsdata Index, OMX, Aktier, råvaror, valutor, räntor, amerikanska aktier, nordiska aktier mm.

Klicka här för anmälan

Provpaketet, alla tjänster i ett paket, 10 dagar

0 kr, Provperiod

Styckvis Analys
Läs valfria analyser från hela vårt sortiment och betala per styck på faktura per månad eller betala in 500 kr i förskott och få 100 kr extra i analyser. De två alternativen är:

Kontantkort: Förskottsvis inbetalning med rabatt.
Pay-Per-View: Fakturering i efterskott

När du fyllt i formuläret nedan och klickat på skicka får du ett mail med ytterligare information och en länk du måste klicka på för att aktivera din beställning.

Vad är 1 + 5?

* Jag har läst igenom och godkänner avtalet. Vi använder oss av tidningsmodellen på kunders begäran där en period förlängs tills ni säger upp den.
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!